Advertisement

Bodrum Orman Yangını / Bodrum'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı ... : Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi.

Bodrum Orman Yangını / Bodrum'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı ... : Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi.. Milas'ta akgedik barajı mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları, 21 arazöz, 10 su. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınına müdahaleler devam ediyor.

Bodrum'da orman yangını!
Bodrum'da orman yangını! from i.emlaktasondakika.com
Bodrum'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Bodrum'un torba mevkiinde akşam saatlerinde dün henüz belirlenemeyen bir nedenle çöplük alanda çıkan ve yakındaki ormanlık alana sıçrayan yangın, kent. Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar ormanlık alan zarar gördü. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi. Bodrum'da ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar ormanlık alan zarar gördü. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'un torba mevkiinde akşam saatlerinde dün henüz belirlenemeyen bir nedenle çöplük alanda çıkan ve yakındaki ormanlık alana sıçrayan yangın, kent. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Bodrum'da orman yangını sonrası kömür karasına dönen ...
Bodrum'da orman yangını sonrası kömür karasına dönen ... from foto.sondakika.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Gündoğan mahallesi, yayladağ mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına 3 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankeri ve 1 dozer ile müdahale ediliyor. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Bodrum'daki orman yangın otellere ulaşmadan söndürüldü. Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. + bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Dha 16 temmuz 2019 salı, 16:27 güncelleme: Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı. Yangını söndürmek için havadan 9 helikopterle müdahaleye başlanırken, milas orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği'ne bağlı çok sayıda ekip de. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı.

Bodrum'da korkutan orman yangını
Bodrum'da korkutan orman yangını from www.kanalben.com
+ bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Mumcular mahallesi eski bodrum yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı.

Milas'ta akgedik barajı mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları, 21 arazöz, 10 su.

+ bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı. Bodrum'un torba mevkiinde akşam saatlerinde dün henüz belirlenemeyen bir nedenle çöplük alanda çıkan ve yakındaki ormanlık alana sıçrayan yangın, kent. Milas'ta akgedik barajı mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları, 21 arazöz, 10 su. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınından evleri son anda kurtarılan vatandaşlar yaşadıklarını anlattı. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'daki orman yangınında 50, milas'ta 6 hektar ormanlık alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bodrum'a bağlı mumcular mahallesi bayır küme evleri yakınlarında saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alındı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve bodrum yangın. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5.

Posting Komentar

0 Komentar